Amazon February Quiz Answers win Rs. 20000 Pay Balance

Hii friends .. Are you looking for the Amazon February Quiz Answers, then you have come to at right place. You can play this quiz and get a chance to win Rs. 20000 Amazon Pay Balance.
You can find the list of correct answers of the Amazon February Quiz below:

Amazon February Quiz Answers win Rs. 20000 Pay Balance –

Question 1 – As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer – Valentine

Question 2 – For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer – Haryana

Question 3 – Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer – Indian Coast Guard

Question 4 – 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks?

Answer – Darwin

Question 5 – National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer – CV Raman

Question 6 – Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer – Tampa Bay Buccaneers

Question 7 – In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer – Gully boy

Question 8 – On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer – FW De Klerk

 

Amazon February Quiz Details –

Quiz Name: Amazon February Quiz
Prize: Rs. 20000 Amazon Pay Balance
Contest Starting Date: 12th February 2021
Contest Ending Date: 28th February 2021
Quiz Availability On: Amazon App Only.

 

How to Play Amazon February Quiz –

1. Download Amazon App from Google Play Store or Apple Store.
2. You need to Sign up to your Amazon App account.
3. Go to Home Page and select “Programs and Features” and then select “Funzon” option.
4. Select “Amazon February Quiz” & Play this Quiz Today.

 

Terms and Conditions –

1. This Contest will start from 12th February 2021 to 28th February 2021.

2. In This Quiz Total 1 Winner & Lucky Winner will be selected by the random draw.

3. You should be a legal resident of India and Select your country as India in your Amazon account.

4. To claim the prize you should have any one document – (Driving License/ Voter Id/ PAN Card/ Aadhar Card).

 

Read this Also –

Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Amazon Valentine’s Carnival Quiz Answers

Amazon Colgate Dazzle White Quiz Answers

Amazon Pay eGift Cards Quiz Answers

Amazon Karigar Handicrafts Quiz Answers

 

Leave a Comment