Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 92 : 9 March 2021

Hii Guys.. If you are looking for the “Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers” then you have come to the right place. Quiz Curry is a very famous website for Flipkart’s daily quiz answers. We provide the correct answers of all the Flipkart quiz on regular basis. You can find Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers below:

Table of Contents show

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 92 –

(Answers will be updated when a quiz is live)

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Details –

Quiz Name: Flipkart Daam Sahi Hai Quiz
Episode: 92
Quiz Type: Video
Prizes: Super coins and many more
Quiz Availability On: Flipkart App Only

 

How to Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz –

1. Install Flipkart App from Google Play Store or Apple Store in your mobile.
2. Create an account and Sign in to your Flipkart App account.
3. Click on “Game Section” in the App.
4. Select “Flipkart Daam Sahi Hai Quiz” and play the quiz contest.

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 91 –

Question 1 – What is the correct MRP of Casemate Black Cover for iPhone 12 Pro Max?

Answer – Less than 10000

Question 2 – Which product will come in the price range of 5000-10000?

Answer – Edges Headphone

Question 3 – What is the correct MRP of Coolnut 60000 mah Powerbank?

Answer – 19999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 90 –

Question 1 – Is the correct MRP of Braun Cordless Epilator Rs. 7525?

Answer – Yes

Question 2 – Who am I?

Answer – Thermometer

Question 3 – What is the correct MRP of Epson Multifunctional Coloured Printer?

Answer – Less than 12000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 89 –

Question 1 – What is the combined MRP of Adidas Trainer Gym & Fitness Kit?

Answer – Less than 16000

Question 2 – Which product will fall in the range of 2200-2500?

Answer – Nike Ultimate Fitness Glove

Question 3 – What is the correct MRP of ROSARA Home Polyester Door Curtain?

Answer – 5599

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 88 –

Question 1 – Is the correct MRP of Studio Kook Shoe Rack Rs. 16695?

Answer – Yes

Question 2 – What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Solid Wood Living Room Chair?

Answer – 16500

Question 3 – What is the correct MRP of Moon Craft Natural Fiber Pouf?

Answer – Less than 3000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 87 –

Question 1 – Is the correct MRP of RealMe electric sonic toothbrush Rs. 2999?

Answer – Yes

Question 2 – Who am I?

Answer – Hairdryer

Question 3 – Which product will fall in the range of 50000-60000?

Answer – MI QLED Smart TV

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 86 –

Question 1 – Is the correct MRP of Divine Arts Wooden Couch Rs. 25000?

Answer – No

Question 2 – What is the correct MRP of Tanishkam Decor Solid Wood Ottoman?

Answer – 8999

Question 3 – What is the correct MRP of Google Nest Mini Smart Bulb with Smart Speaker?

Answer – Less than 5500

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 85 –

Question 1 – What is the MRP of ORKA combo bean bag chair?

Answer – 8999

Question 2 – What is the correct MRP of Portronics cooling stand wood portable laptop table?

Answer – 2699

Question 3 – What is the correct MRP of Furn central collapsible wardrobe?

Answer – Less than 5000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 84 –

Question 1 – Which product will Fall in the range of 90000-100000?

Answer – Sony Cyber-Shot DSC-RX100M7

Question 2 – Who am I?

Answer – Smart Glasses

Question 3 – Is the correct MRP of Samsung Galaxy Tab 10700?

Answer – Yes

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 83 –

Question 1 – Is the MRP of Suncrown 4 Seater Dining Set 50000?

Answer – No

Question 2 – Who am I?

Answer – Hard Drive

Question 3 – Which product comes in the 60000-70000 range?

Answer – HermanMiller Arm Chair

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 82 –

Question 1 – What is the MRP of Lifelong Foot Calf and Leg Massager?

Answer – 34000

Question 2 – What is the correct MRP of Lenovo Smart Clock?

Answer – 9999

Question 3 – What is the MRP of Oppo Reno5 Pro 5G?

Answer – Less than 40000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 81 –

Question 1 – Is the MRP of Flipkart Perfect Homes Crockery Cabinet Rs. 35000?

Answer – No

Question 2 – Who am I?

Answer – Quilted jacket

Question 3 – Which Product comes in the range of 2000-3000?

Answer – GAP women shift black dress

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 80 –

Question 1 – Is the MRP of Lenovo Smart Display 7 With Google Assistant Rs. 14999?

Answer – Yes

Question 2 – Who am I?

Answer – Bluewud Freddie Dressing Table

Question 3 – Which Product Comes in the Range of 35000-40000?

Answer – Apple iPhone SE 64GB

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 79 –

Question 1 – What is the MRP of Duluck Smart Screen Tablet With Alexa Smart Assistant Speaker?

Answer – 23000

Question 2 – What is the correct MRP of Asus Zenfone 4 Selfie Dual Camera?

Answer – 15999

Question 3 – What is the MRP of Dilgona Headphone?

Answer – Less than 2000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 78 –

Question 1 – Is the MRP of Bharat Lifestyle Nano Fabric 6 Seater Sofa Rs. 59999?

Answer – Yes

Question 2 – Who am I?

Answer – Mattress

Question 3 – What Product will Fall within Rs. 11000-12000?

Answer – Easy Day Chair & Table Set

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 77 –

Question 1 – What is the MRP of Nokia Purebook X14 Laptop?

Answer – 90000

Question 2 – What is the MRP of ZuZu High quality 6.5 ft Foldable Tripod?

Answer – 31000

Question 3 – What is the MRP of Zahuu Number Lock Book-size Diary?

Answer – Less than 4000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 76 –

Question 1 – What is the MRP of Nike full sleeve solid women jacket?

Answer – 4495

Question 2 – What is the MRP of kaizone mini fitness cycle pedal exerciser bike?

Answer – Less than 6000

Question 3 – What is the MRP of Cameleon professional makeup kit?

Answer – 3299

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 75 –

Question 1 – What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 8 instant camera?

Answer – 2999

Question 2 – What is the MRP of puma full sleeve printed women jacket?

Answer – 10999

Question 3 – What is the MRP of eske women gold hand-held bag?

Answer – Less than 15000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 74 –

Question 1 – What is the MRP of Philips htl2060/94 60 w Bluetooth soundbar?

Answer – 11900

Question 2 – What is the MRP of POCO c3 32GB?

Answer – 9999

Question 3 – What is the MRP of Philips bt3221/15 runtime trimmer for men?

Answer – Less than 2500

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 73 –

Question 1 – What is the MRP of Starbucks etched black stainless steel tumbler?

Answer – 2400

Question 2 – What is the MRP of F&D 42W Portable Bluetooth home theatre?

Answer – 3990

Question 3 – What is the MRP of Google Chromecast 3 media streaming device?

Answer – Less than 4000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 72 –

Question 1 – What is the MRP of Ananya Furniture Solid Wood Coffee Table?

Answer – 17999

Question 2 – What is the MRP of REALBUY Rechargeable LED Lithium Battery & Remote Control Emergency Light?

Answer – 9500

Question 3 – What is the MRP of Tommy Hilfiger Blue Women Sling Bag?

Answer – Less than 7000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 71 –

Question 1 – What is the correct MRP of Advika Handicraft antique solid wood coffee table?

Answer – 13998

Question 2 – What is the MRP of Park Avenue men regular fit solid formal shirt?

Answer – 5999

Question 3 – What is the correct MRP of the decor deal Mr. & Mrs. Cup set coffee mug pack of 2?

Answer – Less than 3500

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 70 –

Question 1 – What is the MRP of Kapoor E Illuminations Glass Table Lamp?

Answer – Less Than 10000

Question 2 – What is the MRP of Bose Soundlink Revolve Charging Cradle Charging Pad?

Answer – 2700

Question 3 – What is the MRP of Adidas CRI Cup Cricket Shoes For Men?

Answer – 4299

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 69 –

Question 1 – What is the MRP of Flipkart perfect homes opus engineered wood queen box bed?

Answer – Less than 20000

Question 2 – What is the MRP of MyTVS 100 Psi tyre air pump for car & bike?

Answer – 2800

Question 3 – What is the MRP of Shell Helix Ultra 5W-40 API sN Full Synthetic Engine Oil?

Answer – 3799

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 68 –

Question 1 – What is the MRP of Protisserie charcoal grill?

Answer – More than 20000

Question 2 – What is the MRP of Flying Machine full sleeve solid men jacket?

Answer – 6999

Question 3 – What is the MRP of 5.1 channel Bluetooth Home Theatre?

Answer – 9999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 67 –

Question 1 – What is the correct MRP of POCO M2 Pro?

Answer – 16999

Question 2 – What is the correct MRP of LG 5 star inverter fully automatic top load silver?

Answer – 18490

Question 3 – What is the correct MRP of Fastrack analog digital watch for men?

Answer – More than 3500

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 66 –

Question 1 – What is the correct MRP of North Face full sleeve color block women jacket?

Answer – 18699

Question 2 – What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP wired headset?

Answer – 3290

Question 3 – What is the MRP of Steelbird Air full face shield motorbike helmet?

Answer – Less than 3000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 65 –

Question 1- What is the Correct MRP of Poco X3 128 GB?

Answer – Less than 22000

Question 2 – What is the Correct MRP of Power Smart Video Tripod PS090?

Answer – 13999

Question 3 – What is the MRP of Dr Trust Model 317 TPE Exercise Mat?

Answer – 4000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 64 –

Question 1 – What is the correct MRP of Edwin Chrome Plated Double Edge Safety Razor?

Answer – 14830

Question 2 – What is the correct MRP of Swell Water Bottle?

Answer – 10105

Question 3 – What is the MRP of Art of Shaving After Shave Lotion?

Answer – More than 9000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 63 –

Question 1 – What is the MRP of GoPro Hero 9 sports and action camera?

Answer – 49500

Question 2 – What is the correct MRP of Salomon waterproof mid ankle hiking shoes?

Answer – 25999

Question 3 – What is the MRP of Samsung 253L double door refrigerator?

Answer – Less than 30000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 62 –

Question 1 – What is the MRP of Flipkart perfect homes Luzon metal 6 seater dining set?

Answer – Less Than 20000

Question 2 – What is the correct MRP of woven dreams multicolor wool area rug?

Answer – 41500

Question 3 – What is the correct MRP of Philips BG 2024 waterproof Trim & Shave?

Answer – 4995

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 61 –

Question 1 – What is the MRP of Shrih Red Guitar Soprano Ukulele?

Answer – 9999

Question 2 – What is the correct MRP of Canon EF 300 Mm F/4L IS USM lens?

Answer – 99995

Question 3 – What is the correct MRP of Yonex T Rqts E Zone 100 green unstrung Tennis Racquet?

Answer – Less than 25000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 60 –

Question 1 – What is the MRP of Sony WH-CH710N Active noise cancellation enabled Bluetooth Headset?

Answer – 14990

Question 2 – What is the MRP of Sony Bravia X7002G 108 cm (43 inch) Ultra HD (4K) LED Smart TV?

Answer – Less Than 70000

Question 3 – What is the MRP of Motorola One Fusion Plus (Twilight Blue 128 GB with 6 GB RAM)?

Answer – 19999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 59 –

Question 1 – What is the MRP of Panasonic MJ-L500 150 W juicer?

Answer – 24995

Question 2 – What is the correct MRP of LATHERO full sleeve self design men’s jacket?

Answer – 14999

Question 3 – What is the MRP of Fossil CH2647 Decker Analog watch for men?

Answer – Less than 10000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 58 –

Question 1 – What is the MRP of Kent Ace 8 L RO Water Purifier?

Answer – More than 15000

Question 2 – What is the correct MRP of Livpure 1.5 Ton 5 Star Split Inverter Smart AC with Wi-fi Connect?

Answer – 52990

Question 3 – What is the MRP of Antony Morato Solid Single Breasted Casual Men Blazer?

Answer – 15999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 57 –

Question 1 – What is the MRP of VIBOTON USB condenser mic for professional podcast?

Answer – Less than 9000

Question 2 – What is the MRP of Happy Craft 10 inches big LED selfie ring light?

Answer – 2599

Question 3 – What is the correct MRP of Dell 23.8 inch full HD LED backlit IPS panel monitor?

Answer – 15775

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 56 –

Question 1 – What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro (Pacific Blue 128 GB)?

Answer – Less than 125000

Question 2 – What is the combined MRP of Apple Watch Series 3 GPS and Apple MacBook Air Core I5 5th Gen?

Answer – 108800

Question 3 – What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatherette sofa set?

Answer – 28000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 55 –

Question 1 – What is the MRP of Flipkart perfect homes rosita leatherette manual recliner sofa?

Answer – Less Than 25000

Question 2 – What is the combined MRP of Mi Q1 (55 Inch) QLED smart android TV and Microsoft Xbox One S 1TB with tom Clancy’s?

Answer – 90989

Question 3 – What is the MRP of Godrej 30 L convection & grill microwave oven?

Answer – 15000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 54 –

Question 1 – What is the correct MRP of puma full sleeve self design women jacket?

Answer – 5999

Question 2 – What is the MRP of fossil ME3105 automatics analog Watch For Men?

Answer – Less Than 20000

Question 3 – What is the MRP of puma RSX reinvent sneakers for women?

Answer – 8999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 53 –

Question 1 – What is the correct MRP of Realme Watch S?

Answer – 7999

Question 2 – What is the MRP of Reebok ZIG Kinetica Horizon running shoes for men?

Answer – 11999

Question 3 – What is the MRP of Philips MMS8085B/94 convertible 80W Bluetooth home theatre?

Answer – Less than 10,000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 52 –

Question 1 – What is the correct MRP of saregama carvaan 2.0 (Emerald Green) 10 W Bluetooth Home Theatre?

Answer – 7990

Question 2 – What is the MRP of Sony WH-CH510 google assistant enabled Bluetooth Headset?

Answer – 4990

Question 3 – What is the MRP of Realme 7 (Mist Blue 128 GB) (8 GB RAM)?

Answer – Less Than 2200

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 51 –

Question 1 – What is the correct MRP Of Acer Aspire 7 Core I5 9th Generation gaming laptop 4 GB Graphics With NVIDIA?

Answer – 84999

Question 2 – What is the MRP of Amkette EvoFox Elite pro wireless USB Gamepad?

Answer – 2299

Question 3 – What is the MRP of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes for Men?

Answer – Less than 5500

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 50 –

Question 1 – What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

Answer – Less than 20000

Question 2 – What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hook Pot pack of 6 Plant Container Set & Shrih Set of 4 Rectangular Railing Planter Plant Container Set?

Answer – 8298

Question 3 – What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

Answer – 7899

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 49 –

Question 1 – What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1161 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet?

Answer – Less than 12000

Question 2 – What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer – 4999

Question 3 – What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer – 2999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 48 –

Question 1 – What is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle (21 Gear Black)?

Answer – 49990

Question 2 – What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera (Black 12 MP)?

Answer – 29995

Question 3 – What is the correct MRP of Sandisk 128 GB MicroSD Card Class 10 100 MB/s Memory Card?

Answer – 1500 or More

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode 47 –

Question 1 – What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set?

Answer – Less than 50000

Question 2 – Which mattress would come in the budget of 14000?

Answer – Duroflex Mattress

Question 3 – What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher?

Answer – 29990

 

Terms and Conditions –

1. This Contest will start today from 12 AM to 12 PM.

2. All Lucky winners will be selected by a Lucky draw.

3. You should be a legal resident of India.

4. You should have valid ID Proof for claiming the prize (Driving License/ Voter Id/ PAN Card/ Aadhar Card).

 

Also you can play –

Flipkart Daily Trivia Quiz 

Amazon Daily Quiz 

 

Leave a Comment