Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11th April S4E120

Are you looking for Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers, then you are at the right place. Flipkart is back with an exciting Video Quiz with host “Inder Sahani” where contestant needs to attempt a few questions with correct answers While watching a video.

Table of Contents show

You can play Flipkart Fake or Not Quiz every day. All the questions are based on general knowledge. If you attempt all the questions with the right answers then you will be entitled to win Gifts, free vouchers and super coins every day.

In order to provide you the Right answers of Flipkart Fake or Not Quiz, we have compiled the list of all the answers below –

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11th April S4E120-

(Answers will be updated when a quiz is live)

 

Flipkart Fake or Not Quiz Details 11th April 2021 S4E120-

Quiz Name – Flipkart Fake or Not Quiz
Prize – Super coins
Contest Starting Date – 11th April 2021
Result Date Same Day
Quiz Availability On Flipkart App Only

How to Play Flipkart Fake or Not Quiz-

  1. Download Flipkart App From Google Play Store or Apple Store.
  2. After that sign up for a new account if have an account then log in to Flipkart App Account.
  3. Go to “Game Section” available at bottom of the app and Find Fake or Not Quiz.
  4. There will be Five Questions you need to submit the correct answers.

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 10th April S4E119-

Question 1 – On an average a human takes 23000 breathes a day?

Answer – Not Fake

Question 2 – In 2021 Sushant Singh Rajput received National Award for the Best Actor?

Answer – Fake

Question 3 – A Farmer from Bihar has started growing Hop Shoots which is the Most Expensive Vegetable?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 9th April S4E118-

Question 1 – There is cellphone reception at the peak of Mount Everest?

Answer – Not Fake

Question 2 – The term ‘Swagger’ was invented by Baba Sehgal?

Answer – Fake

Question 3 – The outermost layer of the Sun is called Corona?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 8th April S4E117-

Question 1 – Along with helping in hearing our ears helps us in regulating body temperature as well?

Answer – Fake

Question 2 – MC Mary Kom is the first Indian woman sportsperson to receive Padma Vibhushan?

Answer – Not Fake

Question 3 – Human’s DNA and Orangutan’s DNA matches up to 98%?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 7th April S4E116-

Question 1 – More than half of the bones in your body are found in your hands and feet?

Answer – Not Fake

Question 2 – The term zooking is defined as breaking up over video calls?

Answer – Fake

Question 3 – The line which divides India and China is known as Radcliffe Line?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6th April S4E115-

Question 1 – Milk is the primary ingredient of Khagina?

Answer – Fake

Question 2 – The entire glacier of Antarctica is made up of penguin urine?

Answer – Fake

Question 3 – The term ‘Bluetooth’ is named after a Denmark King?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5th April S4E114-

Question 1 – Kangana Ranaut’s upcoming movie is based on Manipur’s Queen Didda?

Answer – Fake

Question 2 – There is never a tie-breaker in a marathon race?

Answer – Not Fake

Question 3 – Michael Jackson had never performed in India?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4th April S4E113-

Question 1 – Kareena’s grandfather had named her as Siddhima?

Answer – Not Fake

Question 2 – ISRO had named India’s first mission to study the Sun as Surya?

Answer – Fake

Question 3 – The term ‘SPF’ stands for Sun Preventing Formula?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3rd April S4E112-

Question 1 – The first city of India which Britishers had visited was Cochin?

Answer – Fake

Question 2 – Bananas grow upside down on trees?

Answer – Not Fake

Question 3 – Harbhajan Singh and Yuvraj Singh were born in the same city?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2nd April S4E111-

Question 1 – Diarrhea is also known as Delhi Belly?

Answer – Not Fake

Question 2 – Brazil won the first football world cup?

Answer – Fake

Question 3 – Priyanka has worked in 4 remakes of Amitabh Bachchan’s movies?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1st April S4E110-

Question 1 – Every year there is a mobile-throwing world championship?

Answer – Not Fake

Question 2 – The dance form – mohiniyattam was originated in Andhra Pradesh?

Answer – Fake

Question 3 – Every day on an average human loses about 50-100 strands of hair?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 31st March S4E109-

Question 1 – All planets in solar system are named after Greek Gods and Goddess?

Answer – Fake

Question 2 – Seahorse doesn’t have a stomach?

Answer – Not Fake

Question 3 – Major Dhyan Chand was India’s first flag bearer at the Olympics?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 30th March S4E108-

Question 1 – The word ‘Coffee’ is derived from an Arabic word which means wine?

Answer – Not Fake

Question 2 – There are 5 types of main blood groups?

Answer – Fake

Question 3 – Presently there are 3 Jantar Mantar in India?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29th March S4E107-

Question 1 – Good Friday is celebrated on last Friday of April?

Answer – Fake

Question 2 – Diljit’s surname is the name of the village where he was born?

Answer – Not Fake

Question 3 – Along with Tiger’s fur even the skin is striped?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 28th March S4E106-

Question 1 – India’s 75th Independence Day has been named as Amrut Mahotsav?

Answer – Not Fake

Question 2 – Organic Food is more Nutritious and Pesticide-free?

Answer – Fake

Question 3 – Ravichandran Ashwin is the Fastest Indian Bowler to reach 400 Test wickets mark?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 27th March S4E105-

Question 1 – Shraddha Kapoor is a distant niece of Lata Mangeshkar?

Answer – Not Fake

Question 2 – Rava Idli was invented because of diet conscious people who wanted to quit rice?

Answer – Fake

Question 3 – DNA is flame retardant?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26th March S4E104-

Question 1 – Purity is the longest word that can be spelled using just one row of letters on a keyboard?

Answer – Fake

Question 2 – In a unique style of Holi in Mathura – women beat up men with sticks?

Answer – Not Fake

Question 3 – Insects blood is red in color?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25th March S4E103-

Question 1 – The android logo is inspired by the washroom door signs?

Answer – Not Fake

Question 2 – Cows can sleep while standing?

Answer – Not Fake

Question 3 – 54 is the highest amount of runs that’s scored in a single over of a cricket match?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24th March S4E102-

Question 1 – India Gate was constructed before Gateway of India?

Answer – Fake

Question 2 – Among the 4 kings of the playing card only king of hearts doesn’t have a mustache?

Answer – Not Fake

Question 3 – Traditionally ‘Kathakali’ was used to be performed by women?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23rd March S4E101-

Question 1 – Petha is made of White Pumpkins?

Answer – Not Fake

Question 2 – Laxmii is the First Movie of Tusshar Kapoor as a Producer?

Answer – Not Fake

Question 3 – Butterflies use their Antennae to Taste?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22nd March S4E100-

Question 1 – Kolkata is closer to Bangkok as compared to Mumbai?

Answer – Not Fake

Question 2 – Human body takes about 7 years to digest a chewing gum?

Answer – Fake

Question 3 – Bhagat Singh is also known as Shaheed-E-Azam?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21st March S4E99-

Question 1 – Ananya Pandey has worked in a movie whose title is similar to one of Chunky Pandey’s movie?

Answer – Fake

Question 2 – The word ‘Kisaan’ has been named as Hindi word of the year 2020 by Oxford?

Answer – Fake

Question 3 – GPS is a U.S.A Government property?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20th March S4E98-

Question 1 – During sunset on mars The Sun looks Blue in Colour?

Answer – Not Fake

Question 2 – Cardamon is world’s most expensive spice?

Answer – Fake

Question 3 – Kho Kho is also known as Rathera?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19th March S4E97-

Question 1 – The only part of Human Body where Blood doesn’t get circulated is located in our Eyes?

Answer – Not Fake

Question 2 – Varun Dhawan has starred in four remakes of David Dhawan’s movies?

Answer – Fake

Question 3 – Both cucumber and jellyfish are 95% Water?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18th March S4E96-

Question 1 – On William Shakespear’s birthday i.e, on 21st March World Poetry Day is celebrated?

Answer – Fake

Question 2 – 2 Out of four Kumbh Melas are conducted on the banks of Ganga?

Answer – Not Fake

Question 3 – The first-ever product to be sold on Flipkart was a mobile phone?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17th March S4E95-

Question 1 – House Sparrows can swim underwater?

Answer – Not Fake

Question 2 – Humans can sneeze when they are Asleep?

Answer – Fake

Question 3 – A Kabaddi is divided into 2 Halves of 30 mins each?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16th March S4E94-

Question 1 – Honey is sweeter than Sugar?

Answer – Not Fake

Question 2 – Chandni Chowk was designed by Shah Jahan’s eldest daughter Jahanara?

Answer – Not Fake

Question 3 – Yoga term ‘Bhujangasana’ stands for the Cobra pose?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15th March S4E93-

Question 1 – Pattachitra folk painting was originated in Rajasthan?

Answer – Fake

Question 2 – Aloe Vera helps in tackling gum problems?

Answer – Not Fake

Question 3 – The Game ‘Sainik’ got over 20 lakhs downloads within 3 hours of its launch?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 14th March S4E92-

Question 1 – Himalayas are the oldest mountain range of India?

Answer – Fake

Question 2 – The first Filmfare which was held outside Mumbai was organised in Singapore?

Answer – Fake

Question 3 – Diamond and Graphite are made up of the same element?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 13th March S4E91-

Question 1 – Both of our Lungs are of the same size?

Answer – Fake

Question 2 – Rohtang Pass connects Srinagar and Leh?

Answer – Fake

Question 3 – Sunil Gavaskar, Sourav Ganguly and VVS Laxman all of them Scored Double Hundred on their 99th test match?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 12th March S4E90-

Question 1 – Rabindranath Tagore has written Bangladesh’s National Anthem?

Answer – Not Fake

Question 2 – Smog is caused due to Oil Paint?

Answer – Not Fake

Question 3 – SBI had set up India’s First ATM Machine in New Delhi?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11th March S4E89-

Question 1 – Bananas are radioactive?

Answer – Not Fake

Question 2 – Yuvraj Singh was the first Indian cricketer to hit 6 Sixes?

Answer – Fake

Question 3 – Bibi Ka Maqbara is located in Hyderabad?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 10th March S4E88-

Question 1 – If someone is undergoing dialysis it means that they are suffering from a Kidney disease?

Answer – Not Fake

Question 2 – Chewing Gum was the first product to get scanned by a Barcode?

Answer – Not Fake

Question 3 – Aamir Khan and Shahrukh Khan both made their debut opposite Juhi Chawla?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 9th March S4E87-

Question 1 – 2022 AFC Women’s Asia Cup is Going to be conducted in India?

Answer – Not Fake

Question 2 – G in 2G 3G and 4G stands for Gigabyte?

Answer – Fake

Question 3 – Flamingoes bend their ankle to stand?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 8th March S4E86-

Question 1 – There is only one ocean in the world which is named after a country?

Answer – Not Fake

Question 2 – Nautanki and Raslila are two dance form of U.P.?

Answer – Not Fake

Question 3 – It’s possible to hold your nose and hum?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 7th March S4E85-

Question 1 – Indian Housewives hold about 11 % of the actual amount of Gold in the World?

Answer – Not Fake

Question 2 – Alia Bhatt and her mom Soni Razdan made their first appearance on screen in the Movie Kalank?

Answer – Fake

Question 3 – Rats let out tiny giggles when they are tickled?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6th March S4E84-

Question 1 – Lagaan was the First Film of Aamir Khan which was based on cricket?

Answer – Fake

Question 2 – In West Bengal even the Cows have a Photo ID?

Answer – Not Fake

Question 3 – Human Teeth are as Strong as Shark Teeth?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5th March S4E83-

Question 1 – Margherita pizza was named after a place in Italy?

Answer – Fake

Question 2 – India is the only country where lions and tigers are both found in their Natural Habitat?

Answer – Not Fake

Question 3 – M. S. Dhoni has written about his love for butter chicken masala on his Twitter bio?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4th March S4E82-

Question 1 – Arjun Kapoor and Anil Kapoor starred in the movie ‘Ak vs Ak’?

Answer – Fake

Question 2 – Udaipur and Bhopal both are known as City of Lakes?

Answer – Not Fake

Question 3 – Rainbows can be seen in night too?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3rd March S4E81-

Question 1 – Pashmina wool is made from a type of Goat?

Answer – Not Fake

Question 2 – Like finger print every human has a unique tongue print?

Answer – Not Fake

Question 3 – 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee Manika Batra is a badminton player?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2nd March S4E80-

Question 1 – National Women’s Day is celebrated on Sarojini Naidu’s birthday?

Answer – Not Fake

Question 2 – Shafali Verma broke Sachin Tendulkar’s 30 Years old record and became the youngest cricketer to score an International Half-Century?

Answer – Not Fake

Question 3 – Kareena has done more films with Saif Ali Khan as compared to with Akshay Kumar?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1st March S4E79-

Question 1 – Bats can walk on their feet?

Answer – Not Fake

Question 2 – Anil Kumble is the First Indian Cricketer to take a Hat-Trick?

Answer – Fake

Question 3 – Fresh eggs float in water?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 28th February S4E78-

Question 1 – Agra Fort was built by Akbar and Red Fort was built by Shah Jahan?

Answer – Not Fake

Question 2 – Sunil Chhetri is also Known as Captain Fantastic?

Answer – Not Fake

Question 3 – There are 6 Reaction buttons on Facebook’s Like Button?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 27th February S4E77-

Question 1 – Milkha Singh’s biography is called the world beneath his feet?

Answer – Fake

Question 2 – Madhubani painting was originated in Bihar?

Answer – Not Fake

Question 3 – The first meal to be eaten on the Moon consisted of Apples?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26th February S4E76-

Question 1 – Nirmala Sitharaman is the Only Woman who has presented India’s Union Budget?

Answer – Fake

Question 2 – Lonar Lake was created by a Meteorite Collision Impact?

Answer – Not Fake

Question 3 – Rajnikanth has never used the Dialogue ‘Enna Rascala’ in a Movie?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25th February S4E75-

Question 1 – Pratibha Patil is the Only Former President of India Who is Still Alive?

Answer – Not Fake

Question 2 – The fear of Constipation is called Coprastasophobia?

Answer – Not Fake

Question 3 – Snake’s eyes have Eyelids?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24th February S4E74-

Question 1 – Cat’s urine looks brighter in ultraviolet light?

Answer – Not Fake

Question 2 – Rubbing banana peel cures mosquito bite?

Answer – Not Fake

Question 3 – Chandigarh is the first city that runs completely on solar energy during day time?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23rd February S4E73-

Question 1 – An object weighs more on earth than on the moon?

Answer – Not Fake

Question 2 – A newly discovered fish is named after Donald Trump?

Answer – Fake

Question 3 – There are 88 keys in a classic piano?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22nd February S4E72-

Question 1 – Ayushmann and Aparshakti Khurana have worked together in a film?

Answer – Not Fake

Question 2 – The title ‘Dalai’ in Dalai Lama stands for peace?

Answer – Fake

Question 3 – In the symbol of Danger we can see only two bones?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21st February S4E71-

Question 1 – Gulabo-Sitabo is an Uttar Pradesh’s glove puppetry tradition?

Answer – Not Fake

Question 2 – In ancient times Ludo was known as ‘Ashtpad’?

Answer – Fake

Question 3 – Tabasco sauce was named after a Mexican state?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20th February S4E70-

Question 1 – One of the most expensive breeds of mushroom is found only on the foothills of the Himalayas?

Answer – Not Fake

Question 2 – Whatsapp was founded by two former Google employees?

Answer – Fake

Question 3 – Ghoomar dance is dedicated to the goddess of rain?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19th February S4E69-

Question 1 – Post-independence India’s first test match was in Feroz Shah Kotla-Delhi?

Answer – Not Fake

Question 2 – Until 1957 ’24 annas’ were equal to 1 rupee?

Answer – Fake

Question 3 – Admiral is the lowest rank in the Indian merchant navy?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18th February S4E68-

Question 1 – Portuguese had introduced Tomatoes and Chilies to India?

Answer – Not Fake

Question 2 – The word ‘Dolphin’ is originated from An Urdu word?

Answer – Fake

Question 3 – India shares it’s Boundaries with Eight Countries?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17th February S4E67-

Question 1 – Lakshman is an incarnation of Lord Brahma?

Answer – Fake

Question 2 – On the reverse side of the Indian currency notes Hindi is also included?

Answer – Fake

Question 3 – There is no fox in the icon of Mozilla Firefox Browser?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16th February S4E66-

Question 1 – Buckingham Palace and Rashtrapati Bhavan have the same number of rooms?

Answer – Fake

Question 2 – The last time Australia had lost a test match in Gabba Virat Kohli was 16 days old?

Answer – Not Fake

Question 3 – Chhatrapati Shivaji was born in Raigad district?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15th February S4E65-

Question 1 – Kiara Advani’s real name is Alia?

Answer – Not Fake

Question 2 – India’s first passenger train was run between Delhi to Jaipur?

Answer – Fake

Question 3 – Polar bear’s skin is black in color?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 14th February S4E64-

Question 1 – Kamala Harris is U.S.A’s first female Vice President?

Answer – Not Fake

Question 2 – Youtube Was Launched on Valentine’s day in 2005?

Answer – Fake

Question 3 – In Hindu Mythology Lord Krishna is considered as love of God?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 13th February S4E63-

Question 1 – Cockroaches fart every 15 mins?

Answer – Not Fake

Question 2 – India is the second-largest country in the world?

Answer – Fake

Question 3 – Sachin’s and Saif’s Daughters have the same name?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 12th February S4E62-

Question 1 – We can see only one side of the moon all the time?

Answer – Not Fake

Question 2 – Holi is celebrated 20 days after Vasant Panchami?

Answer – Fake

Question 3 – Salman Khan and Karishma Kapoor have worked together in 7 films?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11th February S4E61-

Question 1 – Sanskrit is the Most computer-friendly Language?

Answer – Not Fake

Question 2 – US Open is the First Grand Slam of the Year?

Answer – Fake

Question 3 – M.S. Dhoni and Varun Dhawan share their Birthdays?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 10th February S4E60-

Question 1 – India’s first driverless metro was launched in Delhi?

Answer – Not Fake

Question 2 – Gulab Jamun is also known as Laal Mohan?

Answer – Not Fake

Question 3 – New Delhi has been the capital of India for the longest time?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 9th February S4E59-

Question 1 – Olympic rings colors are – blue, yellow, orange, green and red?

Answer – Fake

Question 2 – Out of apes and monkeys only monkeys have tails?

Answer – Not Fake

Question 3 – Astronauts have played javelin throw on the moon?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 8th February S4E58-

Question 1 – M.S. Dhoni is the first captain who has won all 3 major ICC titles?

Answer – Not Fake

Question 2 – Every year over 50000 tennis balls are used in the Wimbledon Tournament?

Answer – Not Fake

Question 3 – Deepika Padukone made her debut in a Mika Singh’s music video?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 7th February S4E57-

Question 1 – Dronacharya And Arjuna awards are awarded to people in the educational field?

Answer – Fake

Question 2 – In the Chinese zodiac calendar the year 2020 was the year of bat?

Answer – Fake

Question 3 – In Indore India’s first garbage cafe was started?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6th February S4E56-

Question 1 – Rajya Sabha Member’s one term is for 6 Years?

Answer – Not Fake

Question 2 – Virat Kohli was the captain of India while we won the 2021 Brisbane Test Match?

Answer – Fake

Question 3 – Priyanka Chopra was named as Goldie. This name was inspired from Goldie Hawn?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5th February S4E55-

Question 1 – Solar System’s biggest volcano is on Earth?

Answer – Fake

Question 2 – Baby Sharks are called Pups?

Answer – Not Fake

Question 3 – On 1st Jan 2021 the maximum number of babies were born in China?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4th February S4E54-

Question 1 – Breast cancer can only cause in women?

Answer – Fake

Question 2 – Kashmir’s noon tea tastes salty?

Answer – Not Fake

Question 3 – The word ‘Meme’ has an Indian origin?

Answer – Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3rd February S4E53-

Question 1 – India’s first hot air balloon service was started in Uttarakhand?

Answer – Fake

Question 2 – Goa’s traditional drink Fenny is made out of the coconut?

Answer – Not Fake

Question 3 – Houseflies have a 360 degree view?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2nd February S4E52-

Question 1 – Water has been found in liquid state on Mars?

Answer – Not Fake

Question 2 – Saffron is produced out of Poppy plants?

Answer – Fake

Question 3 – In Gujarat the name of Dragon Fruit is changed to something based on rose?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1st February S4E51-

Question 1 – Tomato is also known as love Apple unanswered?

Answer – Not Fake

Question 2 – Opal is found on Mars?

Answer – Not Fake

Question 3 – Dipika Pallikal is a badminton player?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 31st January S4E50-

Question 1 – A citizen of the U.K tried sending samosas to outer space?

Answer – Not Fake

Question 2 – Funny bone is actually a bone?

Answer – Fake

Question 3 – Kangaroos take help of their tail to maintain balance?

Answer – Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 30th January S4E49-

Question 1 – Khasi is a traditional dance form of Meghalaya?

Answer – Fake

Question 2 – Shark’s skeleton is made out of bones?

Answer – Fake

Question 3 – Jawaharlal Nehru was the first person to use the title “Mahatma” for M.K. Gandhi?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29th January S4E48-

Question 1 – India’s northernmost and southernmost points are named after Indira Gandhi?

Answer – Fake

Question 2 – “The Hindu” is the only Indian newspaper publication started before Independence?

Answer – Not Fake

Question 3 – Kabaddi is known as Ha-Do-Do in Eastern India?

Answer – Not Fake

 

Fake or Not Quiz Answers 28th January S4E47-

Question 1 – Sonu Nigam and Sonu Sood were born on the same day?

Answer – Not Fake

Question 2 – The word ‘Navigation’ has originated from a Sanskrit word?

Answer – Not Fake

Question 3 – Breakdance will be an official sport in 2021 Olympics?

Answer – Fake

 

Fake or Not Quiz Answers 27th January S4E46-

Question 1 – Jeff Bezos is the Richest Man in the World?

Answer – Fake

Question 2 – Moon doesn’t have it’s own light?

Answer – Not Fake

Question 3 – Karan Deol’s debut movie’s title is based on a song that was originally picturized on Sunny Deol?

Answer – Fake

 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26th January S4E45-

Question 1 – India’s first Republic Day was celebrated on 26th January 1948?

Answer – Fake

Question 2 – Vishwanathan Anand is the first sportsman to receive Rajiv Gandhi Khel Ratna Award?

Answer – Not Fake

Question 3 – Padma Awards and Awards for Bravery are given by the President of India on Republic Day?

Answer – Not Fake

Fake or Not Quiz Answers 25th January S4E44-

Question 1 – After water-tea is the second most consumed liquid in the world?

Answer – Not Fake

Question 2 – The word ‘Migraine’ is originated from an Indian word which means ‘Half a skull’?

Answer – Fake

Question 3 – Rishi Kapoor’s first appearance on screen was in the movie ‘Mera Naam Joker’?

Answer – Fake

 

Fake or Not Quiz Answers 24th January S4E43-

Question 1 – Human Body’s normal temperature is 25°C?

Answer – Fake

Question 2 – Dishes like Dal Makhni and Butter Chicken were invented by a Londoner?

Answer – Fake

Question 3 – Yuzvendra Chahal has represented India in the World Youth Chess Championship?

Answer – Not Fake

 

 Fake or Not Quiz Answers 23rd January S4E42-

Question 1 – Snails can sleep for 3 years?

Answer – Not Fake

Question 2 – Benami Kheer’s main ingredient is garlic?

Answer – Not Fake

Question 3 – Eyeballs are a part of the face?

Answer – Fake

 

Fake or Not Quiz Answers 22nd January S4E41-

Question 1 – Nepal is the only country whose flag isn’t rectangle?

Answer – Not Fake

Question 2 – Cow Dung is being sold online?

Answer – Not Fake

Question 3 – Camel with two humps can store water in their humps?

Answer – Fake

 

Fake or Not Quiz Answers today 21st January S4E40-

Question 1 – India has won all the Kabaddi world cups?

Answer – Not Fake

Question 2 – An Ostrich has the ability to kill a Lion with its kick?

Answer – Not Fake

Question 3 – Donald Duck has a middle name?

Answer – Not Fake

 

Fake or Not Fake Quiz Answers 20th January S4E39-

Question 1 – There is a restaurant named Mr. Beast Burgers where customers are paid money to eat food?

Answer – Not Fake

Question 2 – Sea Horses can change their color?

Answer – Not Fake

Question 3 – Heptagon has 8 sides?

Answer – Fake

 

Fake or Not Quiz Answers 19th January S4E38-

Question 1 – Nibling is a gender-neutral term used to refer to a child of one’s sibling as a replacement for ‘niece’ or ‘nephew’?

Answer – Not Fake

Question 2 – The name ‘India’ is derived from the River Indus?

Answer – Not Fake

Question 3 – 16 Humans have landed on the moon so far?

Answer – Fake

You Can Play This quiz Also-

Amazon Daily Quiz Answers Today

 

Terms and Conditions –

  • This Contest’s Season 4 has started from 7th December 2020.
  • In order to participate in the contest you should be 18 Years old or above.
  • This contest will be valid in India and for end consumers only not for the resellers.
  • You must be a legal resident of India.
  • You must have a Flipkart App Account to play this Quiz contest.
  • The quiz will be running Every day.

You can read More – The Hindu PDF Epaper

2 thoughts on “Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11th April S4E120”

Leave a Comment