Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 77 : 9 March 2021

Hii Guys .. Flipkart has introduced a new quiz called “Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers“. You can play this quiz and win some exciting prizes every day. If you are looking for right answers of this quiz then we have compiled the list of answers below-

Table of Contents show

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 77-

(Answers will be updated when a quiz is live)

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Details –

Quiz Name: Flipkart Kya Bolti Public Quiz
Episode: 77
Quiz Type: Video
Prizes: Gift Vouchers, Gems, Super Coins
Quiz Availability On: Flipkart App Only

 

How to Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz –

1. First of all You need to install Flipkart App from Google Play Store or Apple Store.
2. Sign in to your Flipkart App account.
3.Go to Game Section in the App.
4. Select “Flipkart Kya Bolti Public Quiz” and play the quiz contest.

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 76

Question 1 – Which Actress has portrayed the role of Komolika better?

Answer – Hina Khan

Question 2 – Is 2000 note inconvenient to use?

Answer – Yes

Question 3 – Which sports movie is better?

Answer – Chak De India

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 75

Question 1 – Which place is better for a destination wedding?

Answer – Fort

Question 2 – Which actor plays female character better?

Answer – Sunil Grover

Question 3 – Which attire looks better in winter?

Answer – SweatShirt

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 74

Question 1 – Whose concert would you like to attend?

Answer – Arijit Singh

Question 2 – Do Indians support paternity leave policy?

Answer – Yes

Question 3 – What do you prefer in your meal?

Answer – Roti

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 73

Question 1 – Which IPL Captain has better Physique?

Answer – KL Rahul

Question 2 – Who is a more popular singer?

Answer – YO YO Honey Singh

Question 3 – Which of these 90’s Games were more popular?

Answer – Super Mario

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 72

Question 1 – Which Mother-Daughter duo is better?

Answer – Amrita Singh and Sara Ali Khan

Question 2 – Can love happen twice?

Answer – Yes

Question 3 – What would you choose after winning a toss in a cricket match?

Answer – Batting

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 71

Question 1 – Which family you would like to be born?

Answer – Kapoors

Question 2 – Which of these is more addictive?

Answer – Youtube Videos

Question 3 – Where would you like to live after Retirement?

Answer – Cottages

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 70

Question 1 – Which cartoon character has a better physique?

Answer – Popeye

Question 2 – Should couples stay in a live-in relationship before marriage?

Answer – No

Question 3 – Which actor among 90’s era was more entertaining?

Answer – Salman Khan

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 69

Question 1 – Which ‘Student of the Year’ trio is better?

Answer – Alia-Varun-Siddharth

Question 2 – On which of these days we find it most difficult to Go to the office?

Answer – Monday

Question 3 – For whose wedding you would be more excited?

Answer – Best friend

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 68

Question 1 – What would you choose?

Answer – 1 Lakh Rupees

Question 2 – Which luxury item you would want in your house?

Answer – Barbeque Setup

Question 3 – Which celebrity baby name is cuter?

Answer – Vamika

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 67

Question 1 – During wedding should the groom also put mehendi?

Answer – Yes

Question 2 – Who is a Better Actor?

Answer – Prabhas

Question 3 – Which South Indian dish is Better?

Answer – Dosa Sambhar

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 66

Question 1 – Which Form of Martial Arts is more Interesting?

Answer – Kung Fu

Question 2 – Did you ever have a Crush on a Teacher?

Answer – Yes

Question 3 – Which vegetable is disliked?

Answer – Karela

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 65

Question 1 – Which Pizza Outlet is Better?

Answer – Dominos

Question 2 – Do Indians Believe in Ghosts?

Answer – Yes

Question 3 -Who has a Better Airport Look?

Answer – Katrina Kaif

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 64

Question 1 – Who is more entertaining?

Answer – Kangana Ranaut

Question 2 – Where would you prefer to be pierced?

Answer – Eyebrow Piercing

Question 3 – What kind of videos you would prefer to watch?

Answer – Animal Videos

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 63

Question 1 – Which TV Host is Hotter?

Answer – Karan Kundra

Question 2 – Who Do You Want to Become?

Answer – Singer

Question 3 – Are Dating Apps Waste of Time?

Answer – No

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 62

Question 1 – Which Bollywood actor can become a Hollywood star?

Answer – Hrithik Roshan

Question 2 – Which mode of payment is preferred by most people?

Answer – Credit & Debit Cards

Question 3 – Which biopic is more awaited?

Answer – Kangana as Indira

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 61

Question 1 – Who of these Bollywood actors is more underrated?

Answer – Manoj Vajpayee

Question 2 – Which is a better way to store photographs?

Answer – Photo Album

Question 3 – Which of these habits is worse?

Answer – Dishonesty

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 60

Question 1 – Who is more strict?

Answer – Papa

Question 2 – Which of these filmstars is more stylish?

Answer – Ranveer Singh

Question 3 – Which ice-cream is more popular?

Answer – Mango

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 59

Question 1 – Which Bollywood couple should get married next?

Answer – Tiger & Disha

Question 2 – Which of these things will be more difficult to quit?

Answer – Junk Food

Question 3 – Which of these things should be banned?

Answer – Smoking

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 58

Question 1 – Which Biscuit tastes better with Tea?

Answer – Rusk

Question 2 – Which Household chores is more Boring?

Answer – Washing Dishes

Question 3 – Which of these couples is more popular?

Answer – Akshay & Twinkle

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 57

Question 1 – What kind of career do Indians opt for?

Answer – Follow Passion

Question 2 – What would you rather be?

Answer – Class Monitor

Question 3 – Which pizza is better?

Answer – Cheese Burst

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 56

Question 1 – Who is a better director?

Answer – Karan Johar

Question 2 – Which popcorn flavour is more popular?

Answer – Cheese Popcorn

Question 3 – Which game is more enjoyable with family?

Answer – Housie

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 55

Question 1 – Which summer fruit is loved more by Indians?

Answer – Mango

Question 2 – While earning on our own should we accept money from parents?

Answer – No

Question 3 – Which attire is more suitable for office?

Answer – Indian Look

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 54

Question 1 – With whom do Indians want to celebrate Valentine’s Day?

Answer – Best Friend

Question 2 – Which actress dance moves Looks the Best?

Answer – Nora Fatehi

Question 3 – Will You Maintain Friendship With Your Ex?

Answer – Yes

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 53

Question 1 – Who has played a more prominent role in our lives?

Answer – Parents

Question 2 – What do most people use while taking bath?

Answer – Soap

Question 3 – What kind of chocolates liked by people?

Answer – Milk Chocolate

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 52

Question 1 – Which Genre of movie is more popular?

Answer – Comedy

Question 2 – Which dry fruit is better?

Answer – Badam

Question 3 – What is the right age to get married?

Answer – 25-28 years

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 51

Question 1 – Which of these street food is tastier?

Answer – Momos

Question 2 – Which of these is a better gift at Weddings?

Answer – Household supplies

Question 3 – What’s an ideal party plan?

Answer – House Party

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 50

Question 1 – Who is India’s favourite television show host?

Answer – Amitabh Bachchan

Question 2 – Which of these activites is more important?

Answer – Brushing Teeth

Question 3 – Which is India’s favourite Lays flavour?

Answer – Magic Masala

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 49

Question 1 – Which source of information we trust more?

Answer – Google

Question 2 – Should schools reopen now?

Answer – Yes

Question 3 – Which type of reality shows are liked by Indians?

Answer – Dancing

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 48

Question 1 – What is the quality that we want in our Partner?

Answer – Intelligence

Question 2 – Which of these animals is cuter?

Answer – Rabbit

Question 3 – Which on-screen pair looks better together?

Answer – Varun Dhawan and Alia Bhatt

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 47

Question 1 – Who is a better singer?

Answer – Lata Mangeshkar

Question 2 – Will Mumbai Indians win 2021 IPL tournament?

Answer – Yes

Question 3 – What is India’s Favourite Paneer Dish?

Answer – Shahi Paneer

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 46

Question 1 – Who is a more popular superhero?

Answer – Spider Man

Question 2 – Which phase of life was more enjoyable?

Answer – School Life

Question 3 – Which Cricketer’s future looks brighter?

Answer – Shubman Gill

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 45

Question 1 – What is India’s favourite North Indian dish?

Answer – Rajma Chaval

Question 2 – Who is a better news anchor?

Answer – Arnab Goswami

Question 3 – What is the most memorable thing about school?

Answer – Lunch With Friends

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 44

Question 1 – Which mobile network is preferred the most?

Answer – Jio

Question 2 – Which TV couple is more loved in India?

Answer – Siddharth – Shehnaaz

Question 3 – Which side of the family are we more attached to?

Answer – Father’s Side

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 43

Question 1 – Who is a more popular choice as a yoga companion?

Answer – Baba Ramdev

Question 2 – Favourite place to eat with friends?

Answer – 5 Star Hotel

Question 3 – Do Indians keep passwords on their phone?

Answer – Yes

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 42

Question 1 – Are Indians comfortable sleeping in pitch darkness?

Answer – Yes

Question 2 – Who is India’s favourite Bigg Boss contestant?

Answer – Rakhi Sawant

Question 3 – Which fashionable accessory is more important?

Answer – Sun Glasses

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 41

Question 1 – Indians are more anticipated about which movie?

Answer – Sooryvanshi

Question 2 – Which version of Paratha is loved by Indians?

Answer – Aloo Paratha

Question 3 – Who is India’s favourite cricket commentator?

Answer – Akash Chopra

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 40

Question 1 – With which actress did Ranbir look best on screen?

Answer – Ranbir and Anushka

Question 2 – Should the minimum age for smoking be 21?

Answer – Yes

Question 3 – Which brand of phone does India prefer?

Answer – Apple

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 39

Question 1 – Which cricketer has a better physique?

Answer – Virat Kohli

Question 2 – Among the new gen Bollywood actresses who should make their Hollywood debut?

Answer – Alia Bhatt

Question 3 – What is India’s favourite dish during winters?

Answer – Gaajar Ka Halwa

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Episode 38

Question 1 – Do Indians spend more than 3 hours on mobile?

Answer – Yes

Question 2 – Which of these shows is more nostalgic?

Answer – Kyun Ki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi

Question 3 – Which of these Bollywood couple make a cuter couple?

Answer – Kiara & Siddharth

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 37

Question 1 – Who is a more iconic dancer?

Answer – Madhuri Dixit

Question 2 – Which of these subjects were least favourite during School Days?

Answer – History

Question 3 – Which breed of Dog Does India prefer to adopt As a Pet?

Answer – German Shepherd

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 36

Question 1 – Who is India’s favourite naagin actress?

Answer – Mouni Roy

Question 2 – Is ‘Odd-Even’ Rule the right tactic to fix air pollution?

Answer – Yes

Question 3 – What is India’s Favourite burger joint?

Answer – KFC

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 35

Question 1 – Which game do people prefer to play in a picnic?

Answer – Antakshari

Question 2 – Can women live without buying clothes for a year?

Answer – No

Question 3 – Will it be necessary to wear a mask after getting vaccinated?

Answer – Yes

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 34

Question 1 – Which version of tea is India’s favourite?

Answer – Healthy Green Tea

Question 2 – Which of these Sushant Singh Rajput movie is India’s favourite?

Answer – M. S. Dhoni – The Untold Story

Question 3 – Do we believe in ‘Love at first sight’?

Answer – Yes

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 33

Question 1 – Who is India’s favourite celebrity chef?

Answer – Vikas Khanna

Question 2 – Will Joe Biden turn out to be a better president?

Answer – Yes

Question 3 – Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID-19 caller tune?

Answer – Yes

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 32

Question 1 – Which was the most popular meme of 2020?

Answer – Rasode Mein Kaun Tha

Question 2 – After marriage which kind of family does one prefer to stay in?

Answer – Joint Family

Question 3 – Which Bollywood mommy is hotter?

Answer – Kareena Kapoor

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Episode 31

Question 1 – Do Indians take pictures of their food before eating it?

Answer – No

Question 2 – Which Bollywood celebrity should join politics?

Answer – Deepika Padukone

Question 3 – Which Bollywood movie’s sequel is more awaited?

Answer – Bhool Bhulayiaa 2

 

Conclusion –

I hope you would have liked this article as it provides you complete details for Flipkart kya bolti public quiz. You can play this Flipkart Quiz and win very amazing prices every day and all winners will be announced on the basis of a lucky draw. Good Luck.

Leave a Comment