Amazon Pay Later Quiz Answers win Rs. 20000 Pay Balance

Hii friends .. Are you looking for the Amazon Pay Later Quiz Answers, then you have come to at right place.
You can play this quiz and get a chance to win Rs. 20000 Amazon Pay Balance & many more.
You can find the list of correct answers of the Amazon Pay Later Quiz below:

Amazon Pay Later Quiz Answers win Rs. 20000 Pay Balance –

Question 1 – You can get instant credit without credit card with Amazon pay later?

Answer – True

Question 2 – Which one is true for Amazon Pay Later?

Answer – All of the above

Question 3 – You can pay in 3-12 EMI’s by using Pay Later?

Answer – True

Question 4 – With Amazon Pay Later you can shop through month and pay next month with the interest rate of?

Answer – 0%

Question 5 – You can use Amazon Pay Later to do which of the following?

Answer – All of the above

 

Amazon Pay Later Quiz Details –

Quiz Name: Amazon Pay Later Quiz
Prize: Rs. 20000 Amazon Pay Balance
Contest Starting Date: 22nd February 2021
Contest Ending Date: 14th March 2021
Quiz Availability On: Amazon App Only

 

How to Play Amazon Pay Later Quiz –

1. Download Amazon App from Google Play Store or Apple Store.
2. You need to Sign up to your Amazon App account.
3. Go to Home Page and select “Programs and Features” and then select “Funzon” option.
4. Select “Amazon Pay Later Quiz” & Play this Quiz Today.

 

Amazon Pay Later Quiz Answers –

Question 1 – Which of these is most accurate for Amazon Pay Later?

Answer – All of the above

Question 2 – Which payment methods can be used for repayment of purchase made using Amazon Pay Later?

Answer – Netbanking / Debit Cards

Question 3 – Amazon Pay Later can be used to pay for which of the following?

Answer – All of the above

Question 4 – Which of the follow is a necessary step to register for Amazon Pay Later?

Answer – Enter PAN card, Aadhaar Card details

Question 5 – With Amazon Pay Later, you can avail up to 12 months EMIs on purchase above ₹3,000?

Answer – True

 

Terms and Conditions –

1. This Contest will start from 22nd February 2021 to 14th March 2021.

2. In This Quiz Total 5 Winners & All Lucky Winners will be selected by the random draw.

3. You should be a legal resident of India and Select your country as India in your Amazon account.

4. To claim the prize you should have anyone document- (Driving License/ Voter Id/ PAN Card/ Aadhar Card).

 

Read this Also –

Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Dating Aajkal Quiz Answers

Amazon February Quiz Answers

Amazon Movie Mania Quiz Answers

Amazon Colgate Dazzle White Quiz Answers

 

 

Leave a Comment